Conferinta Smart City Urban Projects, 08-11 martie 2018

Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate a organizat in parteneriat cu Romexpo, in perioada 08-11 martie 2018 cel mai mare eveniment din Europa Centrala si de Est dedicat conceptului Smart City. Evenimentul Smart City Urban Projects, ajuns la editia a doua, a inclus si Conferinta Internationala ce a avut loc in data de 9 martie 2018 la Romexpo, Sala Titulescu, Pavilionul B3.
Evenimentul cu prezenta internationala a reunit distinsi invitati ai mediului politic, academic, diplomatic, inalti reprezentanti ai administratiei centrale si locale, precum si lideri din domeniul privat.
Acest eveniment completeaza eforturile ARSCM demarate prin primul program national de educare a factorilor de decizie, Caravana Smart City, un program de constientizare a nevoii de schimbare a comunitatilor si aplecarea catre nevoile de crestere a nivelului de trai prin mijloace digitale in beneficiul cetatenilor.
Implicarea factorilor de decizie, a mediului universitar, precum si a societatii civile in dezvoltarea comunitatilor noastre va asigura crearea de modele de buna practica, precum si un schimb de expertiza atat de necesar dezvoltarii.