Coș

Psihoterapie integrativă. Studii

30,00 lei

Informații suplimentare

Autor

,

Format

17×24

ISBN

978-606-28-1130-3, 978-606-9062-46-3

Pagini

204

Data aparitiei

iunie 2020

Descriere

Volumul de față, Psihoterapie integrativă – Studii, ne aduce în prim plan munca unor viitori psihoterapeuți sau a celor care deja profesează în domeniu.

Pe parcursul volumului întâlnim o serie de teme de mare interes în aceste vremuri tulburi, și anume, psihoterapia digitală (Vlad Brănesc) și modul cum putem construi alianța și relația terapeutică în mediul online (Gabriela Gujdar). Tămaș Roxana definește și abordează rolul schemelor maladaptative în menținerea tulburării de stres posttraumatic, iar Andreea Dolores Mihalca face o diferență între conceptele de couching, consiliere și psihoterapie, adesea acestea fiind considerate a fi la fel. Enache Ioan vorbește despre bulimia nervoasă în cadrul modelului integrativ strategic al sinelui și analizează cauzele de ordin familial și genetic care pot duce la dezvoltarea acestei tulburări alimentare.

În acest volum avem două studii de caz și modalități de intervenție pentru tulburarea de depersonalizare (Brănesc Vlad) și reflectare, inteligență emoțională și coping în supervizare (Iliuș-Olariu Ana-Maria).

Rapoartele de evaluare psihologică prezentate la finalul volumului doresc a fi un model pentru psihologii clinicieni în privința realizării unui raport de psihodiagnostic și a unor posibile direcții de intervenție gândite de Cădariu Ioana-Eva în cabinet.

Dacă ar fi să rezumăm în câteva cuvinte munca colegilor mei, ce a fost concretizată prin aceste studii, în primul rând vorbim despre profesionalism, urmat de perseverență, dedicare și ambiție.

Cădariu Ioana-Eva

WordPress Lightbox