Coș

Supervizarea în psihoterapie. Instrumentele terapeutului supervizat

25,00 lei

Informații suplimentare

Autor

Format

17.6×25

ISBN

978-606-94630-2-4, 978-606-94630-3-1

Pagini

74

Data aparitiei

iunie 2018

Categorie:

Descriere

Dacă examinaţi Supervizarea în psihoterapie. Instrumentele terapeutului supervizat iată ce veţi descoperi: un cufăr de comori compact şi comprehensibil ce conţine instrumente şi practici valoroase, ce cu siguranţă sunt eminamente folositoare, dar şi la îndemâna atât a supervizorului, cât şi a terapeutului supervizat.

Acest ghid oferă o structură de suport minunată şi un program sistematic pentru facilitarea procesului de învăţare şi de dezvoltare a terapeutului. Fiind ancorat în mediul developmental, în transparenţă şi angajament de colaborare şi cu o perspectivă bazată pe competenţe, acest ghid oferă o abordare pas-cu-pas, prin care învăţarea terapeutului supervizat este o prioritate, este privilegiată, galvanizată şi maximizată.

Recomand din toată inima acest ghid de mare ajutor pentru dumneavoastră; consider că îl veţi descoperi ca o contribuţie la îmbogăţirea, la angajarea şi la educaţia dumneavoastră. Creat în mod special pentru a optimiza şi pentru a optimiza şi pentru a construi o sinergie a procesului de supervizare Supervizarea în psihoterapie. Instrumentele terapeutului supervizat face exact acest lucru. Este cu siguranţă un câştig pentru supervizare!

C. Edward WATKINS, Jr., Ph.D

WordPress Lightbox