Coș

INSTITUŢII DE DREPTUL AFACERILOR. Ediţie revăzută şi adăugită

35,00 lei

Informații suplimentare

Autor

Format

17×24

ISBN

978-606-28-1247-8, 978-606-9062-55-5

Pagini

258

Data aparitiei

aprilie 2021

Categorie:

Descriere

Lucrarea este o ediție revăzută și adăugită a ediției publicate în anul 2007, actualizată din punct de vedere legislativ și bibliografic care își propune analizarea instituțiilor dreptului afacerilor, în concordanță cu noile fundamente în materie, conform prevederilor Codului civil, dar și a altor acte normative de tipul legilor speciale comerciale.

Sunt prezentate noţiunile de bază din domeniul raporturilor juridice private de afaceri, referitoare la noţiunea de profesionist, societățile comerciale, grupurile de interes economic, insolvenţa comercianţilor, obligaţiile profesioniştilor, contracte regăsite în circuitul de afaceri, titlurile de credit, precum și proceduri de stingere a litigiilor comerciale.

Lucrarea se adresează în special studenţilor și mansteranzilor din învăţământul superior economic și administrativ, fiind utilă şi celor care prin prisma activităților profesionale sunt interesați de noţiunile specifice dreptului afacerilor, îndeosebi din perspectiva modificărilor realizate după apariţia noului Cod civil.

Sunt analizate, într-o manieră accesibilă, informaţiile necesare parcurgerii și înţelegerii noţiunilor de drept privat, aplicabile circuitului de afaceri.

WordPress Lightbox