Coș

PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ. STUDII Volumul 3

52,00 lei

Informații suplimentare

Autor

,

Format

17×24

ISBN

978-606-28-1471-7, 978-606-9062-46-3, 978-606-9062-78-4

Pagini

322

Data aparitiei

iunie 2022

Descriere

Volumul al treilea „Psihoterapie integrativă. Studii” ne arată interesul crescut al psihoterapeuților pentru cercetare și pentru fructificarea muncii din cabinet prin scrierea unor lucrări ce au atât un fundament teoretic, cât și unul practic.

Contextul pandemic ne-a influențat viața în ultimii doi ani, iar noi, psihologii, psihoterapeuții, ne-am adaptat să lucrăm atât on-line cât și face-to-face pentru a răspunde nevoilor clienților noștri.

Anxietatea pandemică a fost prezentă în cabinetul nostru, iar relația psihoterapeutică reprezintă un pilon de bază atunci când vremurile sunt incerte și clienții au nevoie de siguranță.

 Psihoterapeuții integrativi reflectează constant la procesul terapeutic, iar stadiul schimbării în care se află clienții îi ajută să le ofere un feedback constructiv.

Tematicile din acest volum pot să ajute atât psihoterapeutul care este la început de drum, dar și pe cel cu experiență, deoarece de fiecare dată se face referire la Modelul Integrativ Strategic, unealta noastră de bază în munca de zi cu zi în cabinet.

Lucrările pe care puteți să le aprofundați abordează relația dintre tulburările de anxietate și Covid 19, importanța factorilor comuni în psihoterapie (relația terapeutică, procesul schimbării în psihoterapie și acordarea de feedback), tulburările de anxietate și de panică din perspectiva Modelului Integrativ Strategic, psihoterapia cognitiv-comportamentală văzută prin prisma unui psihoterapeut integrativ, realizarea unui ghid pentru interacțiunea cu familii în psihoterapie și impactul traumelor transgeneraționale (studiu de caz).

Vă invităm să parcurgeți lucrările scrise de colegii noștri și să luați din ele aspectele pe care le considerați semnificative în munca dumneavoastră din cabinet.

 

Ioana-Eva Cădariu

WordPress Lightbox