Coș

PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ. STUDII Volumul 4

45,00 lei

Informații suplimentare

Autor

Format

17×24

ISBN

978-606-9062-46-3, 978-606-28-1638-4, 978-630-6590-00-1

Pagini

208

Data aparitiei

iunie 2023

Descriere

Volumul STUDII ÎN PSIHOTERAPIE apărut în anul 2023 reprezintă interesul autorilor colegi psihologi clinicieni, psihoterapeuți pentru activitatea ce o desfășoară în diferite organizații profesionale și cabinete de psihologie. Majoritatea studiilor din volumul de față se regăsesc și în programul Conferinței Internaționale Supervizarea în Psihoterapie, Ediția a 5-a, din 9-11 iunie 2023, conferință organizată anual de Institutul de Psihoterapie, Consiliere psihologică și Supervizare Clinică (IPCS) în colaborare cu Universitatea „Tibiscus” din Timișoara și cu alte universități și asociații de profil.

În cadrul Institutului de Psihoterapie, Consiliere psihologică și Supervizare Clinică (IPCS) paradigma practicianului cercetător reprezintă o direcție principală a formării în psihoterapia integrativă, colegii fiind stimulați să își disemineze practica și cercetările în conferințe și publicații.

Lucrările din volum abordează teme de actualitate din domeniul psihoterapiei, atât ca implicații practice, cât și ca direcții teoretice necesare pentru desfășurarea unei psihoterapii în beneficul clientului și al terapeutului. Autorii au avut curajul și în același timp și timiditatea, de a păși prin scrisul lor pe terenul psihoterapiei cu lentilele practicianului și ale viitorului specialist aflat încă în formare în psihoterapie integrativă.

Urăm cititorilor o lectură plăcută și plină de idei pentru noi intervenții terapeutice în interacțiunile cu clienții!

 

 

Psihoterapeut Ioana-Eva Cădariu

Vicepreședinte al Institutului de Psihoterapie,

Consiliere psihologică și Supervizare Clinică (IPCS)

WordPress Lightbox