Coș

PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ. STUDII Volumul II

42,00 lei

Informații suplimentare

Autor

,

Format

17×24

ISBN

978-606-28-1230-0, 978-606-9062-61-6, 978-606-9062-62-3

Pagini

262

Data aparitiei

mai 2021

Descriere

Toate lucrările din volumul Psihoterapie integrativă. Studii sunt elaborate de către psihoterapeuți pentru care practica în cabinetul de psihologie reprezintă direcția majoră profesională.

Fiecare lucrare este o incursiune practică ce poartă amprenta și stilul terapeutic al autorului și mai ales, profunzimea unui simț clinic conturat încă din perioada de formare în psihoterapie integrativă și nu numai.

Există autori ce s-au format în mai multe orientări terapeutice, cu toate acestea, undeva, practicienii se întâlnesc pe teritoriul factorilor comuni, al intervențiilor terapeutice eclectice unde contează îndeosebi realizarea stării de bine a clientului/pacientului.

De-a lungul anilor, în Asociația de Consiliere, Cercetare și Psihoterapie Integrativă (ACCPI) s-a conturat și implementat ideea că cercetarea fără practică nu duce la beneficii, nici pentru viitorul terapeut și nici pentru potențialul client. Colegii noștri din programele de formare și supervizare clinică derulate prin Asociația de Consiliere, Cercetare și Psihoterapie Integrativă (ACCPI) și prin Institutul de Psihoterapie, Consiliere Psihologică și Supervizare Clinică (IPCS) au înțeles că practicianul-cercetător poate oferi servicii psihologice de calitate ce-i vor asigura bunăstarea emoțională şi financiară a sa și a clientului.

Felicitări autorilor și succes în practica lor terapeutică!

 

Ioana-Eva Cădariu

Loredana-Ileana Vîșcu

WordPress Lightbox