Coș

PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ. STUDII. Volumul 5

50,00 lei

Informații suplimentare

Autor

, ,

Format

17×24

ISBN

978-606-9062-46-3, 978-606-28-1813-5, 978-630-6590-12-4

Pagini

244

Data aparitiei

iunie 2024

Descriere

Volumul de față reprezintă interesul autorilor pentru a împărtăși din experiența lor practică în lucrul cu adulții și cu copii și adolescenții.

Fiecare lucrare exprimă viziunea teoretică și modalitatea practică de intervenție cu categorii diferite de clienți.

Institutul de psihoterapie, consiliere psihologică și supervizare clinică încurajează colegii debutanți dar și pe cei cu experiență să publice, să manifeste curajul de a împărtăși și altora din dificultățile și din provocările din cabinet. Fiecare client este unic și problema sa este de asemenea unică dar modalitatea de abordare a cazului poate să fie o sursă de inspirație pentru alți practicieni, fără a avea pretenția prezentării unor „șabloane” universal valabile.

A scrie despre cazuri nu înseamnă doar a face cercetare, înseamnă și dezvoltarea din partea autorilor a unui stil personal ce exprimă competențele intelectuale, teoretice, metodologice și practice; prin conceptualizarea cazului se obțin și idei pentru tratamentul în viitor al clienților diagnosticați cu o anumită problemă.

Pentru noi, coordonatorii volumului, este o bucurie să constatăm cum de la an la an interesul colegilor pentru publicare este tot mai mare și suntem recunoscători pentru implicarea lor în dezvoltarea psihoterapiei.

 

Prof. univ.dr. Loredana-Ileana Vîșcu

Președinte al Institutului de Psihoterapie,

Consiliere psihologică și Supervizare Clinică                                                   

WordPress Lightbox